Ebben a hónapban 15% kedvezmény a munkadíjból!

Laptop felvásárlás

LAPTOP FELVÁSÁRLÁS, BESZÁMÍTÁS, CSERE, HIBÁS ÉS ÚJ - HASZNÁLT KÉSZÜLÉKET EGYARÁNT, DE VÁSÁROLUNK HASZNÁLT TV, XBOX, PLAYSTATION, MÉDIABOX, INFRASZAUNA, MOSÓGÉP ÉS EGYÉB ELEKTRONIKAI KÉSZÜLÉKET IS.

ITech szervizünk leadhajtja régi laptopját, vagy megunt készülékeit mi felvásároljuk, beszámítjuk, cseréljük vagy megjavítjuk. Lehetősége van használt vagy új, hibás és működő laptop felvásárlására.

Hibás laptop felvásárlás

Azonnal készpénzben fizetünk laptopjáért, TV, XBOX, PlayStation vagy egyéb készülékéért

Amennyiben jelenlegi laptopjára már nincs szüksége, úgy elhozhatja készülékét azonnali készpénzes felvásárlás céljából. Ilyenkor az ITECH szerviz előzetes árajánlatot ad a felvásárolandó masina értékére vonatkozóan ( lehet alkudni ) , majd rövid bevizsgálás után azonnal fizetünk készpénzben és meg is történik a felvásárlás.

Amennyiben a bevizsgálás során valamilyen Ön álatal nem ismert vagy nem említett hibája is van a készüléknek, akkor is lehet szó a laptop felvásárlásáról, de a kialkudott árat ez befolyásolhatja. Példáúl ha valaki esküszik, hogy tökéletes a laptop kijelzője és mégis kiderül, hogy foltos, pixelhibás vagy egy picit betört akkor az értékcsökkentő tényező ugye. 

Kérjen árajánlatot régi, megunt vagy rossz laptopja felvásárlásra, lehet sérült, törött, hibás, javított, használt vagy új, garanciális vagy garancia nélküliLAPTOP FELVÁSÁRLÁS, BESZÁMÍTÁS, CSERE, HIBÁS ÉS ÚJ - HASZNÁLT KÉSZÜLÉKET EGYARÁNT, DE VÁSÁROLUNK HASZNÁLT TV, XBOX, PLAYSTATION, MÉDIABOX, INFRASZAUNA, MOSÓGÉP ÉS EGYÉB ELEKTRONIKAI KÉSZÜLÉKET IS.

Ha nincs szüksége elavult - régi, megunt, lecserélt laptop készülékére, nálunk pénzt csinálhat belőle! Szervizünk felvásárol új, használt, hibás, javíthatatlan, sérült, törött laptopot, notebookot, netbookot, márkától és típustól függetlenül, készpénzért, azonnal, de cserélhet is velünk laptopra, tabletre vagy TV-re egyaránt.

Céges vagy közintézmények selejtezéseiben is tudunk segíteni. Sok laptop parkot leszereltünk már és újraépítettünk. Küldje át a laptop listát és kedvező árajánlatot adunk régi céges laptopjaira, hibás notebook készülékeit is felvásároljuk. Hívjon most: +36703172518

Laptop beszámítás

Ha nálunk vásárol használt laptop készüléket beszámítjuk hibás notebookját a vételárba.

Keresse meg melyik tetszik Önnek katt ide: Használt notebook féláron!

Gyakori kérdéek laptop notebook felvásárlás során

A felvásárlandó készülékekre adott előzetes árajánlataink az akkor tapasztalható állapotra érvényesek. Amennyiben később szeretné az eladást megvalósítani, úgy újabb árkalkulációt kell végeznünk. Az előzetes árajánlat minden esetben ingyenes.

Mi lesz az adataimmal?

Ha van lehetősége személyes adatait otthon mentse lenne, még mielőtt behozza a szervizbe a laptopot, mert előfordulhat, hogy a bevizsgálás során újra kell telepíteni az OS- t és ez adatvesztéssel is járhat, ha ezt előre nem jelzi.
Ha Ön ezt nem tudta otthon elvégezni kollegáink ebben is tudnak segíteni.

Vesznek burkolat vagy zsanér törött hibás laptopokat is?

Igen! Sérült és zsanér hibás, burkolat törött laptopokat is felvásárolunk. Nem baj ha a zsanér szétfeszíti a burkolatot vagy a kijelző nem áll meg vagy a kijelző hátlap szét van nyílva, ezekben az esetekben is fel tudjuk többnyire vásárolni a laptopot. Egyeztessen velünk telefonon, hívjon most minket +3613830046 vagy jöjjön el hozzánk személyesem:
1074 Budapest Alsó erdősor 3.

Mennyi ideig tesztelik le a felvásárolandó terméket?

A tesztelési folyamat 10-15 perctől akár 1-2 óráig is terjedhetnek. A tesztelés időtartamára Önnek egy szervizmunkalapot adunk arról, hogy készüléket üzletünkben leadta tesztelésre. A tesztelés idejét akár nálunk is megvárhatja, vagy át tud fáradni egy közeli kávézóba is.

Vigyem a papírokat is?

Ha az ön készülékén még van érvényes jótállás, akkor szükség van a garancia jegyre és a fizetési bizonylatra is. Ha ezek nincsenek meg az sem gond, de ebben az eseteben nyilván kevesebb a felvásárlási ár is. A felvásárlásról vételi jegyet állítunk ki, ehhez szükséges a személyi igazolvány szám és a lakcím is.

Kétes eredetű termékek felvásárlását nem tudjuk megoldani,

Laptopon kívül felvásárolnak más elektronikai berendezést is? Foglalkoznak TV, fényképező, médiabox, XBOX, PlayStation, infraszauna vagy egyéb felvásárlással is?

Igen, ami számunkra érdekes lehet, ami beletartozik az érdekeltségünkbe azt felvásároljuk, de érdemes ezeket előtte telefonon leegyeztetni.

Melyek azok az alkatrészek amiket megvesznek? Mit érdemes bevinni? 15.6" LED LCD kijelző felvásárlás? Merevlemez, HDD felvásárlás?

Igen a 15.6" kijelző és a HDD a legkeresetebb használt laptop alkatrész és ezek azok amik a felvárárláskor leginkább szóba kerülhetnek, de a laptop töltő és a többi alkatrész is jó eséllyel indul. Ilyenek még:

 • használt laptop kijelzők felvásárlása,
 • használt laptop hdd, merevlemez, vinyó, winchester felvásárlása,
 • használt laptop töltő adapter felvásárlása,
 • komplett használt laptop felvásárlása,
 • hibás laptop felvásárlása,
 • törött laptop felvásárlása,
 • leöntött laptop felvásárlása,
 • leselejtezett laptopok felvásárlása,
 • közintézmények, cégek amortizálódott laptopok felvásárlása, selejtezési jegyzőkönyv

Játékgépek felvásárlása, XBOX, XBOX Kinect, PlayStation, játék lemezek adás - vétele

Megunt XBox, PlayStation játékait, játékgépét felvásároljuk, tesztelés után azonnal készpénzzel fizetünk. Kinect játékok felvásárlása.
A játékgépekhez érdemes minden tartozékot behozni, mert nem biztos, hogy pont van bent például egy hozzá illő tápegység vagy kontroller és ennek hiányában nem tudjuk kipróbálni. Tehát kell a gép, tápegység, kezelők, valamilyen játék, kábelek és valamennyi tartozéka, garanciajegy ha van. Ezek mind növelhetik az értékét.

Akkor van esély a felvásárlásra, ha kisebb javítható sérülések vannak a gépen vagy valamely tartozékán, ilyenek lehetnek:

 • adapter kábel sérülés,

  Hibás laptop tablet felvásárlás, KP azonnal!

 • burkolat sérülés,
 • csatlakozó sérülése,
 • kontroller kábel hiba,
 • átjátszó kábel hiba,
 • kinect szenzor hiba

A lényeg, hogy a sérül a működést olyan mértékben ne befolyásolja, hogy ne lehessen kipróbálni. Ha mégis annyira sérült a gép, hogy nem lehet bekapcsolni, azt telefonon mindenképpen egyeztessük mielőtt behozná.
Idős, leharcolt, VGA BGA chip hibás készülékeket nem vásárolunk fel, viszont egyes régébbi lemezes játékok szóba jöhetnek.
Küldje át a leírását és kedvező árajánlatot adunk, készülékeit is felvásároljuk. Hívjon most: +36703172518

Infraszauna, mosógép, jakuzzi felvásárlás

Használt infraszauna felvásárlás ( lehet hibás infraszauna is ) Érdekel olyan infra szauna is aminek nem működik a vezérlése, lámpája, infra panelje vagy nincs olyan Finn szauna amibe nincs kályha, Fontos, hogy az üveg ajtó jó legyen és a váz ne legyen lelakott állapotban. Lehet szó készpénzről vagy laptop - tv - tablet cseréről is.
Jakuzzi, mosógép ( maximum 4 évesig ) vétel - eladás - felvásárlás.

Fényképezőgép felvásárlás, tükörreflexes főleg CANON és NIKON gépek

Csak az értékesebb fényképező gépek felvásárlása jöhet szóba, nagyon régi vagy az alsó kategóriás gépeket nem vásárolunk, Elsősorban Canon, Nikon és a többi vezető márka jöhet számításba. Olcsó kínai noname gépeket nem tudunk felvásárolni. Szükséges a fényképezőgép minden tartozéka a vételhez, mert hiányos gépet nem lehet kipróbálni és tovább értékeíteni.
Nem érdemes tehát akkumulátor nélkül, töltő vagy objektív nélkül behozni a gépeket, mert úgy nem tudunk semmit kezdeni vele. Csak külön kiegészítőt, hiper - szuper objektívet, adaptert, táskát nem veszünk, mert külön nem lehet eladni.

Küldje át a leírását és kedvező árajánlatot adunk, készülékeit is felvásároljuk. Hívjon most: +36703172518

Van lehetőség hiányos vagy hibás laptopok, notebookok felvásárlására, cseréjére és beszámítására is?

Hibás gép felvásárlásában laptop szervízünk áll ügyfeleink rendelkezésére. Bizonyos esetekben működésképtelen notebook készülékeket is fel tudunk vásárolni, azonban ilyenkor az ajánlott ár jellemzően alacsonyabb, mint egy működő készülék esetében

Új laptop egyidejű vásárlása esetén kollégáink általaban kedvezőbb árat tudnak ajánlani az Ön használt laptopjáért (beszámítás), mintha csak szimplán el szeretné adni (felvásárlás), ám nem feltétel, hogy Ön új készüléket vásároljon.

Amennyiben a felvásárlással kapcsolatban kérdése merül fel forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

+36703172518

There are no products matching the selection.