Ingyenes javítás. Laptop szervíz. Notebook szerviz. Budapest, vidék

Laptop Szerviz - Laptop javítás

Laptop szerviz garanciával, minőségi alkatrészekkel Gyors javítás akár azonnal. Ingyenes laptop javítás, mert a munkadíj most levásárolható! Részletek az üzletben.

Laptop szerviz

Árajánlat laptop szerviz, laptop javítás

pl: Asus X53B laptop, sn: xypsdsd154688e Ezek az azonosítól a készülék hátoldalán vagy oldalán találhatóak egy címkén.
Kérem adja meg a hibajelenséget röviden 1-2 mondattal. pl: Nem ad képet, korábban nehezen indult.
Ingyenes tippek trükkök szerviz titkok hírlevél

Laptop szerviz és javítás szolgáltatás árak

Laptop hardver hibák

Laptop szoftveres hibák

laptop javítás márkafüggetlenül

Lenovo laptop burkolata széttört a bal oldali zsanérnál, a neten találtam erre a laptop szervizre, megrendeltem a javítást és így nem kellett kidobnom a lapost. Pedig szörnyen széttört szegény.

Kovács Árpád

bölcsész, Budapest

A kijelző pókhálós lett, mert közzé zártam az egeret. Az Itech Szerviz pár perc alatt megoldotta a 15.6″ HD LCD cseréjét. Választhattam a fényes és a matt között, használt és új között, TN vagy IPS minőség között. Köszönettel

Bán Tamás

lelkész, Budapest V. kerület

1074 Budapest Alsó erdősor 3., +3670317-2518

TV javítás itech szerviz központ

Ingyenes laptop javítás

Ha a javítás mellett vásárolna is használt laptop, tv, tablet, pc, telefon vagy monitor készüléket levásárolhatja a munkadíjat. Ez a vásárolt termék vételárának 15%-ig terjedhet. Könnyen lehet, hogy ilyen esetben ingyen dolgoztunk! Részletek az üzletben.

TV tartósság, javítás

Kedvezményes javítás

Nem akar vásárolni? Akkor használja ki a 15% kedvezményt! Jogosult: ( diák, nyugdíjas, fogyatékkal élő, közalkalmazott, önkormányzat, rendőr, orvos, stb .. biztos van ilyen a családban )

Venox

Törött, nem vállalták?

Előfordulhat, hogy máshol nem vállalták, mi mégis meg tudjuk oldani a laptop javítását. Pl: széttört a laptop burkolat és a zsanér? Sehol nem vállalják? Hozza el hozzánk!

tv szerviz garancia

Laptop felvásárlás

Hibás laptop készülékét eladná? Mi felvásároljuk! Kérjen alaplap hibás, törött vagy egyéb hibával rendelkező készülékére árajánlatot! Nem minden típust veszünk meg.

SEO mobilbarát honlap

Garancia

Garanciát vállalunk és minden esetben garancia jegyet állítunk ki a cserélt laptop alkatrészről. Ha lejár a garancia kedvezményesen javítunk! A garancia teljesítése rugalmas, általában a törvényi előírásokat meghaladó mértékben is teljesítjük.

Gyakori TV hiba

Háztól házig futár ingyen

Sürgős munkája van, nem ér rá behozni a szervizbe a készüléket? A beszállítás díja csak 1.500Ft, de ha javítható akkor ingyenes a szállítás! ( ha a munkadíj 25.000 Ft felett van )

Itech Szerviz Gazdaságosság

Sürgős? Itech Express!

Kérje Itech express szolgáltatásunkat, ha sürgős munkája van, így az Ön javítását előre vesszük. Pl: azonnali kijelző csere, laptop tisztítás, törött zsanér vagy burkolat javítása

TV tartósság, javítás

Van biztosítása?

Használja ki, ha van biztosítása. Foglalkozunk biztosítási ügyintézéssel is. Szakvéleményt állítunk ki, ami hozzásegíti Önt és a kárszakértőt az ügyintézéshez.

Itech Szerviz Gazdaságosság

ITECH GAZDASÁGOSSÁG

LAPTOP SZERVIZ, ALKATRÉSZEK, KIJELZŐ, ZSANÉR, BURKOLAT, TÖLTŐ, ALAPLAP SZERVÍZ, JAVÍTÁS OLCSÓBBAN MINT MÁSHOL

Sok esetben a kívánt laptop alkatrész nem beszerezhető. Ilyen esetben gyakran a hibás laptop alkatrész javításában is tudunk segíteni.
Pl: gyakran megesik, hogy egy széttört zsanér vagy egy törött burkolat nem beszerezhető vagy túl drágán lehet csak hozzá jutni.
Acer laptop alsó és felő burkolata a zsanérnál széttört. A gyártó 37.000Ft + Áfa költségen tudta volna cserélni ezeket az alkatrészeket, de az ügyfelünk sokalta az árat. Nálunk az ár töredékért meg tudja javíttatni a széttört burkolatot és zsanért és gyári állapotú lett az eredemény. Hogyan?
Erre a javításra készítettünk egy gépet ami újra tudja perselyezni a szétszakadt zsanér tartó bakokat, de ha a burkolat darabokra van szakadva akkor ezzel kombinálva alkalmazunk egy ragasztásos – forrasztásos eljárást és így a csere költségének töredékéért meg lehet oldani, hogy a laptop tovább működhessen. A burkolati elemek megvastagításával elérjük, hogy a javított burkolati elem ellenálóbb legyen, mint gyárilag volt. 
Környezettudatos döntés volt, mert nem kellett az eszközét kidobnia. Olcsó megoldás és kényelmes is, mert nem kellett új gépet megszoknia.

155

ezer sikeres javítás

172

ezer elégedett ügyfél

23

éves múlt, fejlesztés, tapasztalat

250

nm igényes üzlet

SEO mobilbarát honlap

ITECH GOOGLE SEO ÉS MOBILBARÁT HONLAPOK

TÖBB FEJLESZTŐI LABORATÓRIUMMAL IS RENDELKEZÜNK, FOLYAMATOSAN FEJLESZTÜNK HARDVERES ÉS SZOFTVERES KÖRNYEZETBEN IS

A szoftveres fejlesztés főleg SEO és mobilbarát webáruházak, honlapok kialakítása.
Vállalatirányítási rendszerek tervezése és kivitelezése, fenntartása.
A hardveres fejlesztés elektronikai javító eszközök kivitelezése, szervizelése, biztonságtechnikai rendszerek tervezése és kivitelezése, fejlesztése, migrációja idegen környezetbe.
PC, laptop, tablet, tv, monitor, számítógép, nyomtató perifériák fejlesztése diagnosztikára és biztonságtechnikára valamint hálózati eszközök fejlesztése.

Google adwords kampányok, facebook kampányok, youtube kampányok kialakítása, instagram megjelenés. Márka és termék gondozás, hírdetés, marketing és üzemeltetés.

Keressen minket, ha tetszett a honlapunk és hasonlót szeretne!

TV tartósság, javítás

ITECH ELEKTRONIKAI JAVÍTÓ ÉS FEJLESZTŐ LABORATÓRIUM

LAPTOP, TABLET, TV, PC SZÁMÍÓGÉP, TELEFON, MONITOR ÉS UPS JAVÍTÁSÁT VÉGZŐ SPECIÁLIS MŰHELY.

Ez a laboratórium 20 éves múltra tekint vissza. A legnevesebb gyártók javító eszközei és saját fejlesztésű eszközök segítik technikusainkat abban, hogy az ország egyik legrégebbi és legnagyobb elektronikai szervízeként tartsák nyilván viszonteladóink és szervizeink, akiknek hosszú évek óta bedolgozunk és nem utolsó sorban azok a magánszemélyek akik valaha is nálunk javíttatták készüléküket. 
Először a PC, TV és monitor javítás volt a fő profilunk, majd a laptop és tablet szerviz bővítette a szolgáltatásokat. Mára már annyira fejlettek ezek a készülékek, hogy szinte ugyanaz a technológiájuk. Számítógépet építettek a TV – be, tablet -ba és a telefonba is. 
Az országba elsők között rendelkeztünk olyan egyedi fejlesztésű ipari gépekkel amivel komolyabb nyák tervezést, kivitelezést és javításokat lehet elvégezni. ( Komolyabb tokozású IC – k beültetetése, cseréje, kemencés előmelegítés, egyedi hőprofilos forrasztások, stb…  )

Nézd meg hogyan javítjuk!

Néhány laptop tablet tv pc számítógép monitor telefon javítás. Nézd meg hogyan javítjuk őket! Mi nem adunk tovább semmit bizonytalan időre alvállalkozóknak.

GYIK

INGYEN JAVÍTOTTÁK A DELL LAPTOPOMAT. MELEG - FORRÓ LEVEGŐT FÚJ A VENTI TERHELÉSRE? NOTEBOOK TISZTÍTÁS, PORTALANÍTÁS, KARBANTARTÁS, PASZTÁZÁS, KERREGŐ VENTILÁTOR CSERE

" DELL M5010 laptopomat javították és megtetszett egy Samsung Tab 3-as használt tablet. Kinéztem és amikor mentem vissza a megjavított laptopomért megvettem a gyereknek, mert nagyon kedvező volt az ára és jó állapotban volt. ( kiakasztott érte a gyerek ), de így viszont a notebook javítás nem került semmibe! Laptop javítás ingyen, ez valóban jó fogás volt!
Már használhatatlan volt annyira melegedett a gép, tele volt porcicával és néha megállt a vetillátor annyira el volt szennyeződeve, nem csoda, mert még soha nem volt kitakarítva - karbantartva, de most már nem melegszik. Már nagyon ráfért a laptop takarítás, karbantartás, portalanítás."
"
Hadadi Dóra, Budapest, VII. kerület, Dohány utca

Ügyfélek kérdeznek

LAPTOP TÖLTŐ ADAPTER MEGTÖRT VEZETÉKE ÉS A CSATLAKOZÓJA MEGRÁZOTT, A FEJ KIALAKÍTÁSA OLYAN VOLT, HOGY SEHONNAN NEM TUDTAM BESZEREZNI, RAGASZKODOM A GYÁRIHOZ

" Asus laptop töltő adapter javításra volt szükség, mert megtört a kábel és a csatlakozó fej is kopott volt, ezért már nem töltött a notebook. Ilyen nagy teljesítményű tápegységet sehol nem lehet már venni, nem mai darab. Köszönöm, most már remekül működik.  ""
Kelemen Roli, Budapest, VI. kerület, Dohány utca

darkside

A FELHASZNÁLÓI PROFIL SÉRÜLT, A WINDOWSBA NEM LEHET BEJELENTKEZNI A RÉGI FELHASZNÁLÓ FIÓKKAL, ÚJRA KELL TELEPÍTENI?

" A Windows - om kizárt a saját laptopomból. Egyszerűen nem lehet bejelentkezni, mindig azt írja ki, hogy a felhasználói profil sérült, pedig helyesen adom meg a jelszót. Tegnap még tökéletesen működött. Nem tudok sehogyan sem belépni, és életbevágó adatok vannak rajta. Próbáltam másik felhasználót létrehozni, próbáltam a helyreállítást, csökkentett módot, recoveryt, rendszergazdát, mindent, de semmi eredmény. Végül Budapesten az Itech szerviz hozta rendbe. Köszöbettel "
Darkside, Budapest, VI. kerület

A NEXUS 7 TAB GYAKORI HIBÁI: NEM TÖLT A TABLET, NEM TÖLTI BE AZ ANDROIDOT, FRISÍTÉS UTÁN LASSÚ, ALJZAT TÖRÖTT, AKKUMULÁTOR GYENGE

" Asus Nexus 7 lassú és most már nem tölti be az androidot, ez a 2012 - es pöttyös hátú kiadás, az aljzat is csak bizonyos szögben működik, ha kitámasztom akkor tölti az akkumulátort, különben nem tölt a micro USB aljzat. Android 5.0 Lillipop frissítés felment rá, de nagyon lassú lett tőle. Visszarakattam az android 4.4.4 -es KitKat verziót és így most már megy. "
Nagy Tamás, Budapest, V. kerület

Madrin BT

A BEKAPCSOLÓ GOMB BESZAKADT, NEM INDUL CSAK VILLOG, KORÁBBAN AZ ALJZAT MELEGEDETT, PICIT FÜSTÖLT ÉS BÜDÖS VOLT, MINDEZ EGY BURKOLAT TÖRÉSSEL KOMBINÁLVA AMI A ZSANÉR TARTÓ CSAVAROKNÁL KEZDETT ELTÖRNI, SZÉTESNI

" MSI U100 notebook bekapcsoló gombja mellett a jobb oldalon az laptop alsó burkolata széttört és minden kinyitásnál magától bekapcsol a gép, ha megmozdítom magától kikapcsol. Pórbáltam házilagos módszerrel javítani nagy csavarokkal, de nem sokáig tartott, mert a zsanért tartó csavarok anya része, az a kis réz alkatrész is kiszakadt a műanyagból. Próbáltam megolvasztani a műanyagot és próbáltam ragasztgatni is, de feladtam. A barátom Packard BELL laptopja hasonló képpen járt, csak neki a bal oldalon tört darabokra az alsó és a felső laptop ház, ott ahol a hűtő rácsa is van. Ez viszont látszik, hogy nem a használattól ment tönkre, hanem egyszerűen gyenge a műanyag. Hogy lehet a zsanér mellé tenni egy vékony rács részt, persze, hogy eltörik, ha folyamatosan ott nyitogatja a felhasználó. A laptopszerviz.org szervizben megjavult, most már rendesen működik mindkettő. Budapesten csak Őket találtam akik egyáltalán vállalnak burkolat és zsanér javítást akkor is ha nem lehet kapni hozni alkatrészt. "
Madrin BT, Budapest, II. kerület

Ügyfeleink kérdezik

MÉREGDRÁGA A SZÉTTÖRT LAPTOP BURKOLAT, ZSANÉR, HÁTLAP VAGY NEM BESZEREZHETŐ? DARABOKRA TÖRT, SZÉTFESZÜL, NEM NYÍLIK, SZORUL, RECSEG, KETTÉTÖRT

" Asus K53 notebook burkolata szétfeszült, mert szorult a zsanérja, az alsó és a felső burkolat rendesen hápogott a felnyításnál. Így nem lehet a kijelzőt felnyítni ezért mindenképpen meg kellett javítani. A burkolati elemeket szereléssel együtt olyan drágán adta a gyártó, hogy nem volt más választásom, keresnem kellett egy olyan céget aki képes valamilyen módon megjavítani a meglévőt. Ekkor találtam a laptopszerviz.org -ra. Itt megjavították lényegesen olcsóbban és rövidebb idő alatt. Ha törött burkolat, zsanér problémád van bátran keresd Őket, mert a laptop zsanér javítás és a laptop burkolat javítás lényegesen olcsóbb és nem kell a burkolati elemeket méreg drágán cserélni. " Szász Andi, Budapest, Rákóczi utca

Ecocode

LASSAN TÖLT BE, KÉK HALÁL, CSAK HOMOKÓRÁZIK, FEKETE KÉPERNYŐ, NEM BOOTOL, NEM LEHET TELEPÍTENI, ELFELEJTETT JELSZÓ, WINDOWS - OFFICE - SKYPE INSTALL, ADATMENTÉS, VÍRUSÍRTÁS, HDD, KATTOGÓ MEREVLEMEZ, VINCSESZTER JAVÍTÁS, DVD CSERE.

" Már jó ideje nem használtam a laptopomat és elfelejtettem a belépési kódomat, viszont az esküvői képeim, könyvelésem, szerződéseim több évre visszamenőleg a gépemen voltak. Lejelszavaztam még a könyvtáramat is és a jelszó emlékeztető sem segített. Csökkentett módban sem tudtam bejelentkezni. A Windows 7 teljesen kitiltott a saját fiókomból. Sehol sem tudták feltörni, de itt sikerült. Ugyebár az adatok miatt az újratelepítéstől féltem, mert egy install hazavághatja az adataimat, képeket, dokumentumokat, bizalmas cuccaimat.
A Windows 10 telepítése vagyis a Windows 7 frisítése Windows 10 - re szerintem jó ötlet volt, sokkal szebb a felülete és korszerűbb. Volt ezen már úgyis minden Windows XP, OSX, Linux meg Vista is, de eddig ez viszi a pálmát, ha nem kellenne a Microsoft Office akkor csak Linux - al nyomulnék. 
Nagyon köszönöm!  " EcoCode, Budapest, V. kerület

TV javítás vélemények

LCD KIJELZŐT ÉS ÉRINTŐ ÜVEGET LAPTOPHOZ ÉS TABLETHEZ VÁSÁROLTAM. BETÖRT, TÖRÖTT KIJELZŐ CSERÉJE MEGVÁRHATÓ, VÁLASZTHATÓ ÚJ VAGY HASZNÁLT ÉS VAN GYÁRI VALAMINT UTÁNGYÁRTOTT KÉPERNYŐ IS. TN ÉS IPS PANEL, HD VAGY FULL HD, LEHET FÉNYES ÉS MATT

" Az iTunes sem érzékeli a készüléket. Helyreállítási módban van és nem csinál semmit. Néha megjelenik a kapcsolódás az iTuneshoz felirat. Gyors és kedvező árú volt az Apple iPad Air telepítés.
Most már remekül működik, köszönöm. "
Nyár Péter, Budapest, VII. kerület, Szövetség utca

Ügyfél vélemények

APPLE IPAD AIR CSAK AZ APPLE ALMA LOGÓ JELENIK MEG, ELTŰNIK AZTÁN ÚJRA MEGJELENIK, NEM TÖLTI BE AZ IOS - T.

" Asus TF701 tablet kijelző érintő üveg digitizer betört. Úgy elpattant, hogy a kijelzőn a kép rendesen látható, de csak részben érzékel, nem mindenütt. A forgalmazó 130.000Ft-os árat adott, az itech szerviz a töredékéért meg tudta javítani. Köszönettel:  "
Szép Livi, Budapest, VII. kerület, Péterfy utca

Ha tetszett oszd meg kérlek:

Tetszett a bejegyzés?

Tetszik Betöltés...
%d blogger ezt szereti: