Ingyenes javítás. Laptop szervíz. Notebook szerviz. Budapest, vidék

Laptop kijelző csere, törött – betört notebook LCD javítás megvárható ingyenes beszereléssel
Akció!

Laptop kijelző csere, törött – betört notebook LCD javítás megvárható ingyenes beszereléssel

8.000 Ft Ft

Leírás

Törött, betört, foltos, pixelhibás laptop kijelző csere megvárható ingyenes beszereléssel

 • Mérje meg a kijelző átlóját! 1″ = 2.54cm, így megállapíthatja hány colos kijelző kell a laptopba
 • Ingyenes szereléssel, egy kávé mellett megvárható.
 • Ha a jobb minőségűt kéri a rendeléskor kérem jelezze a megjegyzésben!
 • Laptop kijelzők, érintő üvegek, notebook netbook tablet pc LCD csere és javítás.
 • Ezekhez a laptop készülékekhez:
 • Acer, Asus, Benq, Compaq, Dell, Emachine, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, LG, Medion, MSI, Packard Bell, Panasonic, Philips, Samsung,
 • Ingyenes beépítés igénylése itt!

ÖSSZETÖRT, BETÖRT, TÖRÖTT LAPTOP KIJELZŐK CSERÉJE BUDAPESTEN A VII. KERÜLETBEN

ACER, ASUS, BENQ, COMAPAQ, DELL, EMACHINE, FUJITSU, HP, IBM, LENOVO, LG, MEDION, MSI, PACKARD BELL, PANASONIC, PHILIPS, SAMSUNG, SONY VAIO, TOSHIBA KIJELZŐK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Ha csíkos a kép, foltos vagy törött a laptop kijelzője javítani vagy cserélni kell az LCD panelt.

A kijelző cseréje gyakran tapasztalatot igényel, nem érdemes e nélkül otthon házilag kicserélni.

EGYSZERŰBB ESETEKBEN A KIJELZŐ CSERÉJE A KÖVETKEZŐKBŐL ÁLL:

 • a megfelelő kijelző beszerzése
 • a keret vagy bezel eltávolítása, ezt csavarok vagy műanyag pattintók rögzítik,
 • a kijelző kiszerelése a zsanér pálcából vagy bracketből, ez is csavaros a legtöbb esetben
 • az LCD kábel lehúzása a kijelző panelről (előtte az akkumulátort vegyük ki vagy füst lesz)
 • az új kijelző csatlakoztatása
 • a képernyő teljes beszerelése előtt mindenképpen próbáljuk ki ad e képet
 • összeszerelés

ÉRINTŐ KIJELZŐK CSERÉJE

Érintő pannellel ellátott kijelzők vagy védő üveggel ellátott kijelzők esetén a csere bonyolultabb, ebben az esetben is keresse szervizünket.
Ilyen esetben a tabletekhez hasonló rasztásos technikával rögzítik az érintő kijelzőt és ennek szétszerelése különös gondosságot igényel,
mert könnyen elpattanhat. A kijelző keretére ragasztja rá a gyártó az érintő panelt és az üveg eltávolítása ha otthon végazzük a kijelző törésével is járhat. Ráadásul ez a ragasztó csak lemelegítéssel engedi el az érintő üveget. Az érintő panelnek külön csatlakozója van, amit szintén a csere előtt húzzunk le az alaplapról, de itt is ügyeljünk arra, hogy az alaplap ne legyen áram alatt. Ez azt jelenti, hogy se a töltő se az akku nem lehet rajta.

A KIJELZŐ MINŐSÉGE ERGO TN VS IPS KIJELZŐ

A kijelzők minősége egy fontos szempont az LCD panel vásárlásakor. Ha már ki kell cserélni a laptop kijelzőt érdemes tájékozódni, nincs e valami jobb minőségű kijelző a laptophoz, mint amivel gyárilag szerelték.
Ilyen minőség különbség lehet a TN és az IPS kijelzők közötti különbség. Az IPS laptop kijelzőnek ugyanis jobb a betekintési szöge, ami azt jelenti, hogy vagyis oldalról, fentről vagy akár lentről sem torzul a megjelenítés képe, szemben a TN panellel.

KIJELZŐ CSERÉNÉL ÉRDEMES MÉG MEGNÉZNI A VÁLASZIDŐT

A másik fontos tulajdonság a válaszidő. A TN panelek között ma már szinte mindegyik 1 ms-os. Ha játékosok vagyunk akkor ez fontos olyan játékoknál ahol gyorsan változik a háttér vagy gyors a mozgás. Ha egymás mellé tesszük a TN és az IPS panelt a frissítés a TN panelnél lesz jobb, de ez a minőség rovására is mehet. Az IPS kijelzőknél nemrég jelentették be, hogy a képfrissítés problémáját megoldották.

KIJELZŐK FELBONTÁSA AVAGY ELÉG E A HD VAGY LEGYEN FULL HD, 4K, 3D

Bizony a felbontás nagyban befolyásolja azt, hogy milyen minőségű képet akarunk a laptop kijelzőnkön látni. Ezt különösen a fotósok és a tervezők – kiadványszerkesztők tudják megmondani. Színhelyesség is múlhat azon, hogy milyen a felbontásunk. Választhatunk általában HD, FULL HD, 4K, 3D kijelzőket is a laptopunkba.

LAPTOP KIJELZŐ HIBÁK. TÖRÖTT, LEESETT, LEÖNTÖTT, BETÖRT KIJELZŐL CSERÉJE, JAVÍTÁSA

A leggyakoribb hiba a képernyő törése, sajnos ez gyárilag elég érzékeny, ha a kijelző felső rétege látszólag nem is sérült, de a folyadékkristály összetörik, Ilyen esetben látunk pókhálószerű, foltos, pacás képeket a kijelzőnkön és még mielőtt egy kifolyt tollra gyanakodnánk vegyük fontolóra érte e valami mechanikai behatás az utóbbi időben laposunkat vagy kölcsön adtuk e valakinek aki jól elintézte a dolgot.
Ez a törés számos kivitelben szokott megjelenni. Az egér a laptop között marad és lecsukja az ügyfél a fedelet. Közte marad egy toll vagy bármilyen használati eszöz vagy esetleg diót akart törni az illető, mert ilyet is láttam már.

FÉNYES VAGY MATT KIJELZŐT ÉRDEMES VÁLASZTANI, ÁRBAN MELYIK OLCSÓBB

Mindkét megoldásnak van előnye és hátránya is. Gyárilag fényes kijelzőt alkalmaznak, mert szebb a képe, csili – vili, jobban eladható a gép, de ez okos felhasználó hamar rájön, hogy ez visszatükröződik és jobb lenne a matt, jobb a szemnek, nem karcolódik olyan könnyen viszont általában 10-15% – al drágább. Valamikor viszont egy árban van, tahát mindenképpen érdemes érdeklődni kijelző beszerelése előtt az árról.

KIJELZŐ MÉRETEK, KORÁBBAN A 15.4″ LCD KIJELZŐ MOST A 15.6″ LED KIJELZŐ A KÖZKEDVELT, A GYAKORI, ÉS A LEGTÖBBET FORGALMAZOTT. TÉNYLEG JÓ EZ A MÉRET MINDENRE? HOL A LEGOLCSÓBB BUDAPESTEN EZ A KIJELZŐ, HOGYAN ALAKUL AZ ÁRA?

Igen valóban a 15.6″ LED kijelző a sláger, a legtöbb laptopot ezzel a mérettel szerelik, a legtöbb felhasználásra megfelel és jól megállja e helyét. A gyári minőségű kijelző kb. 30.000 Ft körül az olcsó kínai 20.000 Ft körül szokott lenni, de ez függ a laptop pontos típusától. Kérjen pontos árat: +36 1 283 0046

LEÖNTÖTT BEÁZOTT, FOLYADÉK ÉRTE A LAPTOP KIJELZŐT

Mi a helyzet akkor, ha folyadék éri a kijelzőt? Hogyan néz ez ki?
Ilyen esetben a kijelző olyan mintha a háttérben lenne egy kis árnyék, jellemzően abban az irányban vagy sávban ahol a folyadék végig haladt. Gyakran megkérdezik ki lehet e tisztítani belül a kijelzőt. Sajnos nem. Ez általában csak a kijelző panel cseréjével orvosolható. Valamint érdemes a laptopot átvizsgáltatni, a megmaradt folyadékból adódó oxidokat eltávolítatni, mert ezek további zárlatokat, hibákat okozhatnak.
A kijelzőn is van ugyanis egy külön kis elektronika, nem csak folyadékkristályból áll. A TCON panel itt rá van építve a kijelzőre. Ha ezt a panelt is érte a folyadék innen feltétlenül el kell távolítani.

GYAKORI LAPTOP KIJELZŐVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Megkarcolódott a laptop kijelző, fel lehet e polírozni vagy csak cserélni lehet?
Nem érdemes polírral próbálkozni a kijelző felső rétege nem alkalmas rá.

Vannak használt kijelzők is, ha olcsó megoldást keresek?
Igen vannak használt és szépség hibás kijelzők is, amelyek olcsóbbak, mint az új kijelzők természetesen.
Ezeknek az ára mindig az állapotuktól függ, ezért a használt kijelzőkről érdeklődejön telefonon: +3612830046 – os számon.
Ezekre a használt kijelzőkre is vállalunk garanciát.

Leesett, betört kijezőt, sérült folyadékkristályt lehet e javítani?
Javítani sajnos nem lehet, a kijelző ki kell cserélni.

Betört a kijelző, csak felébe adott képet, megpróbáltam kicserélni, de most már nem ad képet a törött és az új kijelzővel sem, mi a gond?
Valószínűleg a csere alatt rajta maradt az akku vagy a töltő és ez alaplaplap hibát is okozott, be kellene hozni hozzánk.

Megpróbáltam kicserélni a kijelzőt, de a csatlakozó fém fülecskéje a kezembe maradt és így nem jól érintkezik a LCD kábel, mit tegyek?
Ki kell cserélni az LCD kábelt vagy javítani kell, be kellene hozni a szervizünkbe a gépet.

Kijelző csere után áttetsző csíkos a kép, ugyan olyat tettem bele csak nagyobb felbontásút, miért nem megy?
Nem hozzá való a kijelző vagy a kábel bekötés más a nagyobbnál, lehet, hogy kábelt is kellene cserélni.

Foltos fekete a kép, időnként lefagy vagy teljesen kifehéredik. Ez milyen hiba, kijelző, VGA?
Ez típustól függ, mindkettő lehet. Akólkatrész cserével és teszteléssel lehet kizárni. Kérem hozza be a készüléket.

A képnek csak a fele látszik, egy sávban csak fekete csík van, de amúgy teljesen rendben van a kép, a csík fix, nem vándorol, mi a hiba, mennyi az ára?
Kijelző kell cserélni, a pontos árat a laptop model száma vagy a kijelző panel száma alapján tudom megmondani.

Időnként villog és remeg a kép, főleg akkor amikor lehajtom a fedelet vagy a hátlapot és bizonyos szögbe állítom. Rossz a kijelző vagy valami más baj van?
Általában ez nem kijelző hanem LCD kábel hiba, ami jó hír, mert sokkal olcsóbb egy LCD kábel csere, mint egy kijelző csere. 🙂

%d blogger ezt szereti: