Ingyenes javítás. Laptop szervíz. Notebook szerviz. Budapest, vidék

Tv szerviz garanciával, fix előre kiajánlott áron. Hang van kép nincs? Nem kapcsol be? Nem indul? Sötét a kép? Villog? Csíkos? Foltos? Alaplap, táp, tcon, kijelző, led sor csere, panel javítás.

Tv szerviz Samsung és Lg televizió javítása kedvezményesen

Kérj árat tv szervizelésre:

pl: Asus X53B laptop, sn: xypsdsd154688e Ezek az azonosítól a készülék hátoldalán vagy oldalán találhatóak egy címkén.
Kérem adja meg a hibajelenséget röviden 1-2 mondattal. pl: Nem ad képet, korábban nehezen indult.
Ingyenes tippek trükkök szerviz titkok hírlevél

Egyáltalán megéri a tv-t szervizeltetni?

Jogosan tesszük fel a kérdést vajon megéri e egyáltalán egy hibás televíziót szervizbe vinni. Nem e fog a tv javítása többe kerülni, mint egy új tv. Sok érvet tudok mondani amilrt biztosan megéri, néhányat megpróálok most neked felsorolni miért van értelme a javítás mellett döntened?

TV javitása szervizelése
TV javitása szervizelése

Először is biztosan olcsóbb a tv szervizelése, mint másikat venni

 • A legtöbb hiba a tv vételárának a felét sem közelíti meg.
 • Nem kell kidobni a tv – t és a döntésed ezáltal környezet kímélő döntés.
 • Az ezáltal megspórolt pénzt hasznosabb dologra is elköltheted.
 • Nem kell megszokni egy  új eszközt, nem kell hozzá másik konzol, wifi, kábelezés.
 • A javításra garanciát vállalunk, nem kell attól tartani, hogy újra ugyanezzel a hibával elromlik a tv.
 • Nem csak az adott hibával kapcsolatos alkatrészt cseréljük ki, hanem az ismert típushibákra jellemző alkatrészeket is.
 • Mindezt 20 éves elektronikai múlttal.

Milyen tv – ket lehet javítani? A legnépszerűbb tv hazánkba a Samsung ezért leggyakoribb nálunk a Samsung Tv  szervizelés

Igen a legnépszerűbb tv valóban a Samsung TV és ez olyan előnyökkel is jár, hogyha elromlik legalább szinte biztos, hogy van hozzá alkatrész és nagyon jó eséllyel javítható ez a televízió. 

Milyen tv hibákat lehet megcsinálni és melyek amik nem javíthatóak?

Azt lehet mondani, hogy szinte minden hiba gazdaságosan javítható leszámítva néhány extrém esetet pl: tv kijelző törés
Nagyon jó eséllyel javítható tv hibák:
 • Nem kapcsol be a tv.
 • Csak villog a led, képet nem ad.
 • Nem indul, nincs semmi életjele a tv – nek.
 • Csíkos a kép.
 • Foltos a kijelző.
 • Sötét a képernyő.
 • Nehezen indul a tv.
 • Csak többszöri próbálkozásra indul el a tv.
 • Magától felmegy vagy lemegy a hang, forrást inputut vált magól.
 • Önállóan csatornát vállt. 
 • Hang van, kép nincs,
 • Sávban sötétebb vagy világosabb a képernyő.
 • Nem megy a wifi.
 • Nem érzékeli az usb merevlemezt, pen drive – ot a tv.
 • Néha nem érzékeli a távirányítót a távkapcsolót.
 • Az- elején villog a kijelző, de nem ad képet.
 • Kattog a tv és nem bír bekapcsolni, újraindul és ismétlődik.

Ráismersz valamelyik hibára? Akkor jó helyen jársz. Kérj árajánlatot és időpontot a tv javítására, szinte biztos, hogy olcsóbb, mint másikat venni!

Miért minket válassz a tv javításodhoz?

Itech Szerviz Üzletünk
Itech Szerviz Üzletünk
 • sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk +20év
 • saját alkatrész raktárral biztosítjuk az ellátást
 • óriási üzlettel és raktárral rendelkezünk
 • minden hibára ipari géppel felkészülten regálunk
 • előre egyeztetjük veled az árat, így nem érhe meglepetés
 • garanciát vállalunk a szervizelésre

Nézd meg milyen tv szerviz árakra lehet számítani itt!

Beszéljünk a leggyakoribb tv hibáról a kijelző led háttérvilágításának a problémájáról vagy led sor zárlatról, kijelző hibáról

Led tv hattervilagitas led kijelző javítása
Led tv hattervilagitas led kijelző javítása

Hogyan szembesülünk először vele, hogy a kedvenc Samsung vagy LG tv – nk ilyen led hibával küzd vagy hamarosan, várhatóan lesz ilyen gondja?

Nyomjuk meg a tv távirányítón vagy ir – n  a menü gombot. Nézzük meg a háttérvilágítás és a fényerő beállításokat. Gyárilag ezek általában maximumon vannak, no ezeket vegyük a felére. Rövid fejszámolás után eltöprenghetünk rajta hány éve van ez így és mennyi ideje van még hátra a ledeknek a tv-ben. 

Nézzük meg ugyanitt a menüben az ECo mód be van e kapcsolva. Nem szokott. Kapcsoljuk ezt is be, ez energiát fog spórolni és megnöveli az élettartamot is. Az automatikus kikapcsolást is kapcsoljuk be, 3-4 óra tétlenség után nem nagy baj ha kikapcsol a tv. Akkor már úgy is rég horkolok. 

Világos vagy egyszínű pasztal háttér színnél nézzük meg nincsenek e jelentősebb foltok vagy egész csíkok a kijelzőn, vagy komplett sötétebb sávok nem jelentek e meg? Ha van ilyen akkot szinte biztos van kiégett led a tv-ben és nemsokára javításra lehet szükség.

tvszerviztap
LCD Tv javításához tápegység power supply, Samsung LG

TV tápegység hibák power supply, nézd meg hogy néz ki Samsung és LF tv – nél a táp panel!

A ledes tv-k esetében nem annyira jellemzőek a tápegység vagy a táp panel hibák. A led sorok is innen kapják a kakaót, de mivel a ledeknek nem kel túl nagy teljesítmény ez sem gyakori hiba. 

A legtöbb tv tápegység akkor megy tönkre, ha vihar volt, villámlás éri vagy hálózati túlfeszültség okozza. A ledek vagy korábban a ccfl fénycsövek zárlata tudja esetleg még tiltásba vinni. 

A korábbi fénycsöves lcd tv – k esetében a tantál és az elektrolit is hajlamos volt a trafóval együtt elszállni a tápból.  

TV alaplaplap vagy main board hibák Samsung és LG

TV szerviz alaplap hiba
TV szerviz alaplap hiba

Elég sok hibát okoz és a tv szervizünk is elég sokszor találkozik main hibával vagyis tv alaplap problémával. Nem csoda, mert ez vezérli az egész tv – t, ez kapcsolja be, ez az okos panel is a masinába és ezért ezen van a grafikus processzor is, ami itt is, mint egy számítógépnél nagyon melegedős és itt is alul tervezve a hűtése.
Ezen a tv alaplapon találjuk a hdmi és usb portokat, a tuner csatlakozókat, amit ugye e legtöbbet használjuk és törnek is rendesen, zárlatosodnak, sok hibát okoznak. 

Itt vannak olyan hibák is, hogy nem megy a wifi, nem idul a tv csak kattogó hangot ad, nem megy az usb-s adathordozó, nem megy a távkapcsoló, nem érzékeli a tv az ir jelet. Villog a készenléti led de nem kapcsol be a tv. Nehezen kapcsol be a tv. Ilyenkor gyanakodthatunk alaplap hibára. 

Csíkos a tv kijelző, nem szíhelyes a kép, egy sávban nincs kép, szürke a kép, tcon hiba?

Csíkoz a tv kijelzője, nem indul csak szüke képet jelenítmeg, a televízió szerviz gyakori esete ez.
A vezérlő panelt egy időzítő egység köti össze a kijelző panellel. Az LCD kábelek biztosítják az összeköttetést ami a cofra fut a cof pedig a kijelző folyadék kristályára továbbítja az adatot és a feszültséget. A folyadék kristály nem más, mint a tv kijelző egyik belső rétege, aminek legyakoribb meghibásodása a törés, ami kivülről nem látszik, de belül a folyadék kristály elfolyik, mivel ilyenkor az üveg eltörik. 

Samsung LE27 LE32 LE40 LE42 LE47 tv  szerviz, táp javítás

Ezekre a korábbi LCD tévékre a legjellemzőbb hiba, hogy egy idő után nehezen vagy csak többszöri próbálkozásra kapcsolnak be. Először 4-5 – ször kell próbálkozni, majd akár tízszer is, mire elindul, de utána tökéletesen működik, de egy idő után már a többszöri próbálkozás sem segít, egyáltalán nem tud elindulni a tv.
Ilyenkor már csak a készenléti led villog, de az elektronika már képtelen indítást produkálni, ha lehet ezt az állapotot ne várjuk meg, mert kevesebb eséllyel javítható, ha erőltetjük a dolgot, jobb hamarabb segítséget kérni, mint hagyni, hogy súlyosabb legyen a helyezet w tévénk javításával. 
Jók ezek a tévék, állítom vannak olyan eltalált Samsung LE modellek amelyek sok ledes UE televíziót túlél, mert tartósabb, főleg ha a gazdája figyelt arra, hogy a fényerő a menüben ne maximum bállításon legyen, hanem csak a felén. Ezt ledes tévén ugyanúgy ajánlom elvégezni az eco mód beállításával együtt. Korábbi LE szériás Samsungok is tudják az eco -t.
Ezekre a masinákra még jellemző a vastagabb forma, mert a fénycsöveknek kellett a hely, de masszívabbak ultra vékony ledes oledes társaiknál és a melegedésre sem annyira hajlamosak, mint a smart tv.

Ha tetszett oszd meg kérlek:

Tetszett a bejegyzés?

Tetszik Betöltés...
%d blogger ezt szereti: